Promovăm  cu ajutorul brandurilor din România

#365daysofRomaniainTimesSquare

De-a lungul anilor, am promovat zeci de produse și brand-uri din România în Times Square cu ocazia zilei de 1 decembrie.

 

De data asta, ne-am propus să aducem în Times Square branduri de top, acele branduri care pot contribui semnificativ la promovarea valorilor românești în întreaga lume.

 

Dacă ești un brand din România care împărtășește aceeași viziune și deja contribuie la ea prin produsele sau serviciile oferite, vino să faci parte din proiect și să ne ajuți să ținem România prezentă în Times Square timp de 365 de zile.

Un proiect in parteneriat cu:

Frame 280063 (2)

 

unde va apărea reclama ta?

NASDAQ – Scena globală pentru promovare și succes

Situat în inima New York-ului, acest loc emblematic oferă o platformă de publicitate de neegalat, cu o serie de beneficii semnificative pentru brandul tău, fiind unul dintre cele mai iconice locuri din lumea financiară.

Vizibilitate excepțională

NASDAQ este una dintre cele mai prestigioase burse de valori din lume, atrăgând zilnic milioane de oameni, inclusiv investitori, antreprenori și turiști.

În companie selectă

România va fi prezentă pe Nasdaq timp de 365 de zile, alături de o echipă selectă de branduri din România, promovând valorile românești!

Impact global

Datorită poziționării strategice, NASDAQ atrage atenția localnicilor și vizitatorilor internaționali, extinzând astfel potențialul global al campaniei.

Cum funcționează?

Din România direct pe billboard-urile emblematice

din New York, în câțiva pași simpli

Illustration-min

Descoperă disponibilitatea

Explorează calendarul nostru și găsește ziua potrivită pentru campania ta. Alege o zi singur sau cere o recomandare din partea experților noștri.

Illustration-1-min

Rezervă-ți locul

Selectează data preferată și trimite cererea de rezervare. Echipa noastră te va contacta pentru a finaliza ultimele detalii.

Illustration-2-min

Lansează campania

Urmărește-ți brand-ul strălucind pe billboard-urile iconice Nasdaq și amplifică apoi campania la nivel local.

CE PRIMEȘTI ÎN TIMES SQUARE?

150 de rulări ale reclamei tale pe ecranul Nasdaq în Times Square

După alegerea zilei de rulare din calendarul de mai jos, echipa Blindspot te va contacta pentru detalii. Pachetele sunt standard și au fost special negociate pentru acest proiect.

Ce este inclus în pachet?

  • 150 rulări pe Nasdaq ale spotului tău într-un interval de 5 ore, pe parcursul a unei singure zile (o rulare are 15 secunde)
  • Poze și video-uri HD cu campania ta pe ecranul Nasdaq din Times Square
  • Feature în Revista Biz (print + online)
  • Consultanță creativă pentru dezvoltarea vizualului/mesajului
Calendar is loading...

POvesti de success

Brand-uri care au promovat produse și valori

românești global prin Blindspot